Waarom Waltens aluminium hekken?

Van het eerste ontwerp op de computer tot bij de plaatsing, garanderen wij een perfecte afwerking van onze aluminium poorten. Onze aluminium Aluwalt® hekken / poorten zijn verkrijgbaar van design tot klassiek, in alle uitvoeringen, breedtes & hoogtes. De hekken worden op maat ontworpen en geproduceerd om zo perfect aan te sluiten aan uw wensen.

Voordelen van een geschroefd aluminium ALUWALT® HEK/POORT?

* Schilderen is verleden tijd dankzij de poedercoating. 
* Alle Ral kleuren zijn verkrijgbaar, dit zowel met of zonder structuur.  Ook 4 kleuren houtlook behoren tot de mogelijkheden.
* We hebben een kwalitatief assortiment van sloten, aluminium scharnieren, en werken en enkel met RVS bouten.  Ook de rails voor de schuifpoorten zijn in roestvrij staal (inox)
* Doordat onze poorten in elkaar worden geschroefd, zijn er geen lasnaden aanwezig, waardoor het uitzicht van het hek of poort aan beide zijden gelijk is.  Want het is zo: zelf kijk je altijd op de binnenkant.  Dus het is mooi meegenomen dat het er langs buiten hetzelfde uitziet als langs buiten.
* Wat in elkaar is geschroefd, kan ook weer uit elkaar.  Dit wil zeggen: het eenvoudig vervangen van panelen bij ongeval of schade is geen probleem.  De offerte ligt dan een pak lager dan het vervangen van een hele vleugel.
* Doordat aluminium lichter van gewicht is, is de werking ook veel vlotter dan bij een stalen hek.  
* Al onze poorten hebben een unieke afwerkingsgraad. Perfectie bestaat niet, maar we komen aardig in de buurt.
* Doordat wij onze poorten afsluiten, zijn deze vingerveilig voor kleine kinderhandjes.  Een must wat ons betreft!
* Onze poorten zijn ook erg onderhoudsvriendelijk. Enkel afwassen in het voor- en najaar en eventueel eens behandelen met het onderhoudsproduct, speciaal voor aluminium en RVS materialen. 

* ONDERHOUDSPAKKET


Beluister hieronder onze radiospots

Modellen

Draai en schuifhekken
Draai en schuifhekken

Lees meer
Zijpoortjes
Zijpoortjes

Lees meer