Poorten (industrie)

INDUSTRIEPOORTEN WALTENS S40 EN A40  Geteste kwaliteitsnormen S40 en A40


Conform de huidige reglementeringen voldoen WALTENS industriepoorten aan de ARAB/AREI verplichtingen en de Europese Richtlijn EN 13241-1 standaard waarvan EN 12604, EN 12605, EN 12453 en EN 12445 deel uitmaken.

Concreet betekent dit in uitvoering volgende beveiligingsniveau’s:- Valbeveiliging d.m.v. veerbreukbeveiliging en kabelbreukbeveiliging- - Onderloopbeveiliging bij elektrische bediening indien impulsbediening

Snelloopdeuren:

De SPEED 100, SPEED 140 en SPEED 220 zijn snelroldeuren met elektrische aandrijving. De SPEED 100 en SPEED 140 worden toegepast in de industrie en utiliteitsbouw als BINNENtoepassingen en de SPEED 220 wordt toegepast in de industrie en utiliteitsbouw als BUITENtoepassingen. De functionaliteiten zijn energiebesparing, tochtwering en klimaatbeheersing en afscheiding van ruimtes. Op maat gemaakte vouwdeuren: Rolflex is de ontwikkelaar en producent van de Compact deur. Anders dan de traditioneleroldeur of overheaddeur vouwt de Compact deur zich tijdens het openen op boven de toegang. Deze vouwdeur bespaart daardoor niet alleen ruimte, maar is ook gemakkelijk te bedienen en zeer onderhouds- vriendelijk.  Omdat de Compact bedrijfsdeur zich opvouwt boven de dagopening zijn er geen balansveren nodig en is een ingewikkelde stalen ophangconstructie overbodig. De Compact industriedeur wordt eenvoudig gemonteerd op een stalen frame en heeft alleen aan de zijkant een glad montagevlak nodig. De Compact vouwdeur is in alle kleuren verkrijgbaar, er zijn 10 standaard kleuren, maar andere RAL kleuren zijn op aanvraag leverbaar.  De Compactdeur heeft vele voordelen,  wanneer u in uw pand een kraanbaan, sprinklerinstallatie of autobrug heeft, is de Compact vouwdeur een perfecte oplossing. Een buitenmontage is ook een optie wanneer u binnen geen ruimte heeft.  De Compact bedrijfsdeur spaart ruimte en past altijd.